Water Sport Szeged póló készítés vizisport kellékek

Magunkról

A Sanca Polo Kft. rövid bemutatása

Cégünk Water Sport néven, vízilabda, úszás és ezek kelléki (páncél, sapka, vízilabdák, köntös,stb.), ill. egyéb sportruházat forgalmazásával foglalkozik. Több nagyvárosban képviseltetjük magunkat (pl. Szeged, Hódmezővásárhely, Kaposvár Székesfehérvár).

Saját márkával rendelkezünk, amely a Water Sport, ezen túlmenően pedig Magyarország egyik legnépszerűbb márkáját, az Aréna márkát forgalmazó társasággal is együttműködünk.

Profilunk kialakítása során törekszünk az élsport támogatására. Az OB1-ben szereplő egyes vízilabdacsapatok, valamint az utánpótlás csapatok támogatására is nagy hangsúlyt fektetünk.

Termékskálánk rendkívül széles körű, a fürdőköpenyektől a kiegészítőkön keresztül a baseball sapkáig, utazó táskák, szabadidő ruhák, törülközők, gyermek felszerelések, stb. minden elérhető.

Nemcsak a vízilabdában, hanem az úszás területén is jelen vagyunk. Férfi/női úszó nadrágok/dresszek (hagyományos lycra és klórálló duratec) és szilikon úszósapkák, úszószemüvegek és úszókellékek kaphatóak nálunk.

Csapatoknak és magánszemélyeknek egyedi felszerelés gyártását is vállaljuk (egyedi páncél,egyedileg hímzett köpeny, egyedi pólók). Csapatrendelés tekintetében a megrendeléstől számítva 2-4 héten belül elkészülnek a felszerelések, míg egyedi – azaz 1-3 db – rendelésnél 1 hét alatt vállaljuk a gyártást és szállítást.

A cég vezetője Tóth Sándor, aki a vízilabda sportban 20 éve a pályán van és a mai napig a Magyar Vízilabda Szövetség játékvezetője.

És Varga Árpád a KA-CO Bt. részéről szintén a régóta a vízilabda sportban tevékenykedik mai napig edzőként, játékosként, illetve szintén játékvezetőként.

A közös együtt működés reményében várjuk megrendelését, ill. igényét, amire haladéktalanul árajánlatot küldünk.

A TAO-s pénzekből megrendelt árura is külön hangsúlyt fektetünk.